AKTIV OVERVÅGNING OG SIKKERHED

OVERVÅGNING 24/7​​

NEM OG EFFEKTIV OVERVÅGNING AF BYGGEPLADS

Leder du efter et sikkerhedsfirma, der kan stå for overvågning af byggeplads? Hos You’re Secure kan vi hjælpe dig. Vi servicerer virksomheder i hele landet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til din sikkerhed!

UDVENDIG OPSÆTNING AF TRÅDLØSE KAMERAER – HVOR SOM HELST

Overvågning af byggeplads er en god idé, hvis du vil undgå tyveri. Vi har udviklet vores overvågningskameraer, så de kan køre trådløst med batteri og solcelle som strømkilde. Derfor er kameraerne oplagte at montere på en byggeplads, hvor der ikke nødvendigvis er adgang til strøm fra stikkontakter.

Vi kommer gerne ud og installerer overvågningskameraer på din byggeplads – udstyret er nemt at opsætte de fleste steder udendørs. Det er op til dig, om byggepladsen skal overvåges for en kort periode, i en længerevarende periode eller helt permanent. Du vælger desuden, om du vil købe eller leje udstyret.

Kameraerne overvåges af vores vagtcentral i et aftalt tidsrum, som straks reagerer ved uønsket aktivitet.

RING I DAG – SÅ KLARER VI OVERVÅGNING AF BYGGEPLADS

Hvis vi skal stå for alt i forbindelse med overvågning af byggeplads – lige fra monteringen af kameraer til selve overvågningen – så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at rådgive om vores egenudviklede sikkerhedssystemer. Du er også velkommen til at høre mere om vores adgangskontrol.

BLIV KONTAKTET
​INDEN FOR 24 TIMER​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​KØBENHAVNSVEJ 263

4000 ROSKILDE​

TELEFON: 70 60 60 32

MAIL: KONTROL@YOURESECURE.DK

CVR: 39632950