AKTIV OVERVÅGNING OG SIKKERHED

OVERVÅGNING 24/7​​

ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL INSTALLERES

Er det tid til at skifte den gamle nøgle ud med en elektronisk nøglebrik? Hos You’re Secure kan vi hjælpe dig med at overgå til elektronisk adgangskontrol – et nemt og effektivt låsesystem, der øger din sikkerhed og gør hverdagen nemmere.

Vi arbejder i hele landet.

HVORFOR VÆLGE ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL?

Både privatpersoner og virksomheder kan have gavn af et elektronisk låsesystem. Fordelen ved elektronisk adgangskontrol via et adgangskort eller en nøglebrik er blandt andet, at du nemt kan holde styr på, hvem der har adgang til de forskellige døre i dit hjem eller din virksomhed.

Du kan derfor også ændre løbende, hvem der skal have adgang til hvilke døre – en mulighed, du for eksempel kan gøre brug af som virksomhedsejer, hvis du ønsker at give nogle af dine medarbejdere adgang til et ellers aflåst område i et bestemt tidsrum.

Elektronisk adgangskontrol giver dig altså fuld kontrol over din virksomhed, så du hele tiden har vished om, hvor dine medarbejdere befinder sig, og hvilke områder de skal og ikke skal have adgang til.

KONTAKT VORES SIKKERHEDSFIRMA OG HØR MERE

Elektronisk adgangskontrol bliver mere og mere udbredt, da det er en nem og sikker løsning for private såvel som virksomheder. Det kan dog være, du sidder tilbage med mange spørgsmål og tanker, og i så fald kan du altid kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde et sikkerhedssystem, der passer dig. Du er også velkommen til at høre mere om vores tyverialarm.

BLIV KONTAKTET
​INDEN FOR 24 TIMER​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​KØBENHAVNSVEJ 263

4000 ROSKILDE​

TELEFON: 70 60 60 32

MAIL: KONTROL@YOURESECURE.DK

CVR: 39632950