AKTIV OVERVÅGNING OG SIKKERHED

OVERVÅGNING 24/7​​

TRÅDLØS OVERVÅGNING TIL BRUG UDE OG INDE

Har du brug for trådløs overvågning af dit private hjem, din virksomhed eller et udendørs område? Hos You’re Secure tilbyder vi overvågning i et aftalt tidsrum, så du slipper for bekymringer, når hjemmet eller arbejdspladsen står tom.

Vi sørger for sikkerhedsløsninger for kunder i hele Danmark, og vi ser frem til at hjælpe dig.

FORDELENE VED TRÅDLØS OVERVÅGNING

Der er mange fordele ved at vælge trådløs overvågning hos You’re Secure. Først og fremmest kan vi garantere vores kunder egenudviklede produkter i højeste kvalitet. Derudover er trådløse overvågningssystemer meget velegnede til udendørs installation, da de ikke er afhængige af strøm fra stikkontakter. Vores overvågningskameraer kan monteres de fleste steder, og da de har indbygget IR-lys, er der ikke behov for belysning omkring dem.

Vores trådløse kameraer overvåges i et aftalt tidsrum af vores vagtcentral, som straks er på pletten, hvis der dukker uønskede gæster op. Vi har i øjeblikket 600 overvågningskameraer opsat i hele landet, hvilket har ført til flere hundrede anholdelser i samarbejde med politiet.

KONTAKT OS OG HØR OM DINE MULIGHEDER FOR OVERVÅGNING

Vi monterer trådløs overvågning nemt og hurtigt. Herefter sidder vores vagtcentral klar til at rykke ud i et aftalt tidsrum. Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at høre mere om vores overvågning af byggeplads.

BLIV KONTAKTET
​INDEN FOR 24 TIMER​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​KØBENHAVNSVEJ 263

4000 ROSKILDE​

TELEFON: 70 60 60 32

MAIL: KONTROL@YOURESECURE.DK

CVR: 39632950