AKTIV OVERVÅGNING OG SIKKERHED

OVERVÅGNING 24/7​​

​TYVERIALARM MONTERES AF ERFARENT SIKKERHEDSFIRMA

Vil du mindske risikoen for indbrud? Der bliver i gennemsnit begået 25.000 indbrud i danske hjem hvert år, hvorfor det kan være en god idé at få monteret en tyverialarm i hjemmet eller virksomheden. Hos You’re Secure er vi eksperter i at levere sikkerhedsløsninger til privatpersoner og virksomheder – og vi kan også hjælpe dig!

Vi servicerer kunder i hele Danmark. Kontakt os i dag, hvis vi skal sørge for din sikkerhed.

HØJ KVALITET OG HURTIG SERVICE

Hvis du vælger at købe et alarmsystem hos You’re Secure, så vælger du et sikkerhedsfirma med øje for kvalitet og hurtig service. 

Vores alarmsystemer er trådløse, så man næsten ikke bemærker dem, og de kan monteres med almindelig detektor samt magnetkontakter. Vores tyverialarmer kan desuden monteres inde såvel som ude. Alarmen overvåges af vores vagtcentral, som rykker hurtigt ud ved indbrud eller andre uønskede aktiviteter. Derfor kan det godt betale sig at installere en tyverialarm, hvis dit hjem eller din virksomhed ofte står tom over længere tid.

LAD OS MONTERE DIN NYE TYVERIALARM

Har du nogle spørgsmål om vores sikkerhedssystemer? Eller ved du allerede, at du gerne vil købe en tyverialarm? Så ring eller skriv til os! Så finder vi sammen en løsning, der er skræddersyet dine behov. Du er også velkommen til at høre mere om vores alarm til hjemmet.

BLIV KONTAKTET
​INDEN FOR 24 TIMER​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​KØBENHAVNSVEJ 263

4000 ROSKILDE​

TELEFON: 70 60 60 32

MAIL: KONTROL@YOURESECURE.DK

CVR: 39632950