AKTIV OVERVÅGNING OG SIKKERHED

OVERVÅGNING 24/7​​

​ØG SIKKERHEDEN MED EN ALARM TIL HJEMMET

Med gennemsnitligt 25.000 indbrud om året er Danmark det land i Europa, der har flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der er derfor ikke noget at sige til, at mange privatpersoner efterspørger en alarm til hjemmet.

Hvis du også overvejer at investere i en alarm til hjemmet, så er du kommet til det rette sikkerhedsfirma. Hos You’re Secure leverer vi alarmsystemer i højeste kvalitet, så du ikke længere skal bekymre dig om at få ubudne gæster. Vi kommer hurtigt rundt til kunder i hele landet, så tøv ikke med at give os et kald.

EGENUDVIKLEDE PRODUKTER I HØJ KVALITET

Vi har udviklet på vores eget overvågningssoftware i fem år, hvorfor du kan være sikker på at finde en sikkerhedsløsning, der passer lige netop dig, og som lever op til dine forventer, hvad angår kvalitet og sikkerhed. 

Vi kan montere en trådløs alarm til hjemmet med magnetkontakter samt almindelig detektor. Vores alarmer er både velegnet til indendørs og udendørs installation, og du bestemmer helt selv, hvor længe de skal hænge.

KØB ELLER LEJ EN ALARM TIL HJEMMET

Du kan enten vælge at købe eller leje vores alarmsystemer, og vi klarer opsætningen hurtigt og effektivt. Vi har mange forskellige løsninger, hvorfor der er stor sandsynlighed for, at du finder et produkt, der lever op til dine ønsker. Kontakt os i dag og hør mere om vores sikkerhedssystemer. Du er også velkommen til at høre mere om vores privatalarm

BLIV KONTAKTET
​INDEN FOR 24 TIMER​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​KØBENHAVNSVEJ 263

4000 ROSKILDE​

TELEFON: 70 60 60 32

MAIL: KONTROL@YOURESECURE.DK

CVR: 39632950