AKTIV OVERVÅGNING OG SIKKERHED

OVERVÅGNING 24/7​​

PRIVATALARM MONTERES HURTIGT OG EFFEKTIVT

Det er vigtigt at kunne forlade sit hjem uden bekymringer – men eftersom Danmark er det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i hjemmet pr. indbygger, så er det bestemt ikke en selvfølge. Det vil vi gerne lave om på hos You’re Secure.

Vi er en sikkerhedsvirksomhed, der servicerer kunder i hele landet. Vi kan montere en privatalarm hurtigt og effektivt hjemme hos dig, som overvåges af vores vagtcentral i et aftalt tidsrum, så du slipper for bekymringer, når dit hus står tomt.

NEM INSTALLATION OG BETJENING

Det behøver ikke være besværligt at få installeret en privatalarm. Vi sørger for en hurtig opsætning og nedsætning, og du kan selv vælge, om du vil købe eller leje alarmsystemet. Vi har mange forskellige løsninger inden for alarmer og overvågning, så du kan med fordel ringe ind til os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

En privatalarm fra You’re Secure er desuden trådløs, nem at betjene og velegnet ude såvel som inde.

FÅ EN PRIVATALARM I DAG

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at få glæde af vores mange forskellige alarmsystemer. Vi står klar til at rådgive og vejlede, så du kan føle dig sikker. Du er også velkommen til at høre mere om vores trådløs overvågning.

BLIV KONTAKTET
​INDEN FOR 24 TIMER​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​KØBENHAVNSVEJ 263

4000 ROSKILDE​

TELEFON: 70 60 60 32

MAIL: KONTROL@YOURESECURE.DK

CVR: 39632950